Nelu Pavel este sigur că va fi noul senator de Gorj

Nelu Pavel și-a făcut cunoscută intenția de a candida din partea Partidului Social Democrat pentru Senatul României pe colegiul 2, asta după ce Toni Greblă a promovat în funcția de judecător la Curtea Constituțională. Indiferent de contracandidat, Nelu Pavel este sigur că va câștiga detașat, asta dacă cei din conducerea PSD îl vor desemna candidat. Liderul rromilor din Gorj susține că a purtat discuții cu mai mulți primari din Colegiul 2 Senat și aceștia i-au promis că-l vor susține.

Reporter: Ce v-a determinat să vă anunțați intenția de la candida pentru funcția de senator pe colegiul 2?

Nelu Pavel: Consider că pot face lucruri frumoase pentru județ și să vin cu decizii legislative benefice pentru județ și pentru țară. Eu vreau să candidez pe listele PSD, numai să fiu acceptat.

Rep.: Cum credeți că va fi această luptă politică?

N.P: Din punctul meu de vedere eu cred că o să câștig Colegiul 2 Senat detașat, pentru că voi veni cu un program real, asta pentru că eu știu bine situația din colegiu și chiar dacă ponderea minorităților nu e foarte mare sunt sigur că vor câștiga și simpatia majoritarilor. Nu contează contracandidații, dar din punctul meu de vedere eu cred că sunt cel mai puternic și cel mai bun candidat din Colegiul 2 Senat.

Rep.: Cu primarii din zonă ați discutat? Vă vor susține?

N.P: Am discutat și cu primarii și mă vor susține fără probleme. M-am consultat cu foarte mulți primari înainte să iau decizia de a candida, ca să știu pe cine să mă bazez. Am vorbit la Țânţăreni, Scoarța, Polovragi, Baia de Fier, Novaci pentru că aici avem minoritate rromă, dar eu nu vin numai cu proiecte pentru rromi, ci pentru toată lumea.

Rep.: Ce le spuneți oamenilor în campania electorală, dacă o să candidați?

N.P: Le spun că știu situația concretă din zonă, le voi promite și voi încerca dacă ajung în Senat să vin cu proiecte legislative benefice pentru ei și pentru nevoile lor. Eu știu și cred că pot să intervin la foarte multe ministere ca să pot rezolva problemele administrației publice locale a județului. Voi fi un senator care voi avea vizite în colegiu săptămânal și voi fi în slujba poporului.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: