Nemulțumit că nu are susținere din partea colegilor

Supărare mare în rândul minerilor și energeticienilor care se află în greva foamei la București. Sindicalistul din cadrul CE Oltenia, Nicu Bunoaica, este supărat că nu are susținere prea mare din partea celorlalți angajați ai companiei energetice.

Sindicalistul, aflat în greva foamei pentru reducerea vârstei de pensionare în minerit și energie, s-ar fi așteptat să vadă 1.000 de oameni în fața Prefecturii Gorj.

”Sunt dezamăgit de colegii noștri care, atunci când ne sună, nu ne întreabă de sănătate, ci când se bagă lichidările. Aceștia sunt colegii noștri. Nu sunt uniți cu noi. Așteptam să vină mulți oameni alături de noi. Speram să fie 1.000 de oameni în Piața Prefecturii Gorj, să ne susțină pe noi și proiectul de reducere a vârstei de pensionare. De la 1 mai, cei la Craiova vor pleca 5 luni în șomaj. Va fi momentul zero, dacă nu luptăm acum cu toții”, a spus Nicu Bunoaica, la Radio Infinit.

Nicu Bunoaica nu crede că ministrul este interesat de soarta minerilor și asta după ce ministrul Energiei a transmis un mesaj prin care spune că le este alături angajaților CE Oltenia. ” Ce să facă? Să ne țină cu perfuzia în această companie? Ne dă domnul ministru bani de la dânsul? Dacă am rămâne să muncim, ar trebui să avem salarii decente. Nu îl cred. Este interesat de soarta gazului, nu a cărbunelui”, a mai afirmat sindicalistul.

Vizualizări: 1,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: