Nemulţumiţi de ciorba de la cantină

Unii dintre asistaţii de la Cantina de ajutor social par să fie nemulţumiţi de mâncarea pe care o primesc zilnic. Un bărbat ce beneficiază de mâncare de la Cantina de ajutor din cadrul Direcţiei Publice de Asistenţă Socială a năvălit ieri în biroul directorului adjunct Ion Bucică, nemulţumit de ciorba de la cantină.

Peste două sute de persoane beneficiază de mâncare de la Cantina de ajutor, cheltuielile fiind suportate de primăria municipiului Târgu Jiu. Beneficiarii sunt persoane fără venit şi au parte de trei mese pe zi.

„Trebuie să ne încadrăm în 5 lei“

Unul dintre beneficiarii mesei de la cantina de ajutor social şi-a arătat nemulţumirile faţă de mâncarea primită. Dată fiind prezenţa unor ziarişti în preajmă bărbatul şi-a făcut curaj şi a intrat în biroul directorului cu castronul plin cu ciorbă.  Bărbatul spunea că mâncarea de la cantină este foarte proastă şi că foarte rar au parte de mâncare bună. Acesta a pus castronul pe masa directorului reproşându-i directorului că ciorba nu are carne şi nici prea multe legume. „Asta e ciorbă lungă. Uitaţi-vă! E numai apă. Spălătură. Carne cred că nu a mai fost demult. Cum să duc eu asta copiilor“, spunea bărbatul.

În replică, directorul adjunct Ion Bucică a spus că mâncare trebuie să se încadreze în limita de 5 lei, care-i revine fiecăruia. Directorul recunoaşte că nu pot fi cumpărate prea multe cu 5 lei dar nici nu a fost de acord cu bărbatul. „Mai sunt zile când nu e foarte bună. Nu avem să le dăm carne mereu. A mai făcut o dată aşa. A spus că e foarte proastă mâncarea, am verificat şi aveau şniţel, chiftele. Mâncare foarte bună. Deci s-a plâns degeaba“, a Bucică. Directorul a adăugat că bărbatul este singurul cu care mai are conflicte privind mâncarea.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: