Nepotul lui Cucăilă nu scapă de cătușe

Tânărul fotbalist care la începutul verii a accidentat două persoane la marginea municipiului, după care a fugit de la locul accidentului pentru că era băut și nu avea permis, dar era și sub control judiciar, nu scapă de cătușe, deși spera ca magistrații să îl lase în libertate.

Judecătorii au decis ca Marius Constantin Cucăilă să stea în spatele gratiilor în continuare și să „mediteze” la faptele sale, fapte pe care le-a comis la scurt timp după ce fusese reținut pentru că sărise la bătaie împotriva a doi polițiști care îl „mirosiseră” că se urcase băut la volan, la vremea respectivă tânărul spunând că totul era o înscenare.

Înscenarea despre care vorbea el avea legătură cu dosarul unchiului său Ion Cucăilă, bărbatul care susține că anul trecut, la începutul lui septembrie, ar fi fost bătut de doi polițiști și un jandarm chiar în sediul Poliției Municipale. Dosarul respectiv se află în instanță la Tribunalul Gorj și, probabil, prin toamnă, va fi pronunțat un prim verdict la adresa polițiștilor inculpați și acuzați că l-au snopit în bătaie pe Cucăilă. Cât despre procesul nepotului, acesta va începe pe 3 septembrie la Judecătoria Târgu Jiu, chiar la un an fără două zile de când unchiul a luat bătaia care îl trimisese cu un pas pe lumea cealaltă.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: