Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Proxenetul de la Roșiuța, tot „la răcoare” după gratii

Aristică Benoni Bejinaru a pierdut ieri contestația depusă la Curtea de Apel Craiova la decizia Tribunalului Gorj prin care era arestat preventiv pentru 30 de zile. Mandatul emis pe numele său la începutul lunii rămâne, așadar, valabil, procurorii DIICOT Târgu Jiu prezentându-le magistraților din Bănie suficiente probe încât în spatele gratiilor să rămână și Casian Muja Bejat, complicele lui Bejinaru. Cei doi au fost încătușați și arestați preventiv pentru proxenetism, trafic de persoane și trafic de minori, reținerea lor făcându-se în urma unor descinderi efectuate la sfârșitul lunii trecute la Motru și Glogova. Instanța de la Craiova i-a obligat pe cei doi să plătească și câte 50 de lei fiecare drept cheltuieli judiciare.

Bejinaru nu mai are acum nicio posibilitate de a contesta mandatul emis pe numele său, la sfârșitul lunii el având mari șanse ca procurorii să obțină o prelungire a acestuia, ceea ce i-ar asigura pe mai departe șederea în spatele gratiilor. Dacă ar ieși în libertate el ar trebui să le dea explicații nu doar procurorilor DIICOT Târgu Jiu, ci și șefilor săi de la Roșiuța, unde a fost pontat ani de zile ca fiind prezent, deși, în realitate, el era plecat pe litoral sau în străinătate, Italia și Austria, pentru a plasa în cluburi fetele pe care le obliga să se prostitueze. Unele dintre cele pentru care era „pește” erau oferite gratuit șefilor de la Roșiuța, care, astfel, în schimbul unor partide de sex, închideau ochii și îl pontau pe Bejinaru prezent în permanență, iar vara îi decontau acestuia inclusiv biletele cu care stătea gratuit tot sezonul estival pe litoral, bilete care, de regulă, pentru minerii de rând nu prea sunt disponibile.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: