Nevoiaşii din Câlnic primesc alimente de Paşti

Primăria comunei Câlnic s-a gândit şi în acest an la persoanele nevoiaşe care nu au posibilitatea de a cheltui sume mari de bani pentru a avea o masă îmbelşugată de Paşti. Autorităţile locale au alocat fonduri pentru achiziţionarea a sute de pachete cu alimente, care vor fi distribuite începând de săptămâna viitoare. Listele cu beneficiarii au fost deja întocmite de către consilierii locali ce reprezintă satele din comună.

Peste 500 de nevoiaşi din Câlnic vor primi pachete cu alimente din partea autorităţilor locale. Pe lângă alimentele de bază, pachetele vor conţine şi carne, suc şi cozonac. „Pe raza comunei avem familii care trăiesc doar din ajutorul social, precum şi persoane singure, fără venituri. Indiferent care a fost bugetul primăriei, în fiecare an de Paşti şi de Crăciun am alocat fonduri pentru pachetele cu alimente. Din anii trecuţi, oamenii ştiu că vor primi alimente şi se bazează pe sprijinul nostru”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Pachetele vor fi distribuite începând de luni. “Listele cu beneficiarii au fost întocmite de consilierii locali din satele respective, iar pachetele urmează să fie distribuite în primele zile ale săptămânii viitoare. Alimentele se vor ridica de la sediul primăriei. În cazul vârstnicilor şi al celor care nu se pot deplasa vom merge noi la dumnealor acasă pentru a le duce alimentele”, a mai precizat primarul Vulpe.

Autorităţile locale spun că nu se va întârzia cu distribuirea pachetelor pentru ca oamenii să aibă timpul necesar să-şi pregătească masa de Paşti.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: