1200 de pachete de Paşti pentru motrenii nevoiaşi

Familiile cu o situaţie financiară precară din municipiul Motru şi localităţile arondate vor avea ce pune pe masa de Paşti. Autorităţile locale vor oferi 1200 de pachete cu produse tradiţionale atât beneficiarilor de ajutor social, cât şi familiilor nevoiaşe. Un pachet este în valoare de 50 de lei, spune primarul Dorin Hanu.

Motrenii care se confruntă cu probleme financiare nu au fost uitaţi de administraţia locală, acum, în preajma sărbătorilor pascale. Administraţia locală din Motru a făcut demersuri pentru ca toţi cetăţenii să aibă ce pune pe masă. Astfel, primăria va oferi câte un pachet cu produse tradiţionale atât la beneficiarii venitului minim garantat, cât şi celor care nu înregistrează venituri. Cuantumul unui pachet oferit cu ocazia sărbătorilor pascale a rămas neschimbat în comparaţie cu cel practicat anul trecut, spune primarul Dorin Hanu. „O să avem 1200 de pachete pentru nevoiaşi în valoare de 50 de lei pachetul, cu produse tradiţionale, care se vor da săptămâna viitoare, înainte de Paşti. Acordăm în primul rând la cei de la ajutorul social şi mai sunt foarte mulţi cetăţeni care n-au niciun venit şi se face pe bază de anchetă socială. Ne-am încadrat în fiecare an, în numărul acesta de 1200 de pachete”, a declarat primarul municipiului Motru, Dorin Hanu.

Un pachet va conţine pe lângă produsele tradiţionale şi ouă, ulei, făină. Pachetele vor fi distribuite de către Serviciul Social din cadrul primăriei muncipiului Motru. Produsele au fost achiziţionate printr-o licitaţie publică şi urmează să sosească la Motru săptămâna viitoare. 

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: