Universitatea Craiova, un nou transfer înaintea derby-ului

Universitatea Craiova pregătește un super transfer înaintea derby-ului cu FCSB din etapa a 7-a a play-off-ului. Interesul oltenilor pentru Marius Constantin a reapărut, iar Fanatik anunță că Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova și Ioan Mărginean s-au întâlnit înaintea derby-ului care are loc duminică seară, în play-off-ul Ligii 1, pentru a discuta în legătură cu transferul experimentatului fundaș.

Conform sursei citate, Mihai Rotaru și Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, au ajuns la una cord pentru transferul lui Marius Constantin, fotbalist care ar urma să se alăture apărătorilor de la Craiova precum Mihai Bălașa, Stephane Acka, Uros Costic și Florin Gardoș. În afacerea făcută de Universitatea Craiova cu Gaz Metan Mediaș pentru transferul lui Marius Constantin ar urma să intre și Ovidiu Bic, mijlocașul în vârstă de 26 de ani împrumutat de olteni la Chindia. Acesta ar urma ca din stagiunea 2020 – 2021 să ajungă la formația din Mediaș.

Ioan Mărginean anunţaț înainte ca pandemia de Covid-19 să afecteze fotbalul din România că Marius Constantin este netransferabil și că nu ar accepta ca fundașul central să plece nici pentru două milioane de euro.

Vizualizări: 1,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: