Ziua şi transferul la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu se înnoieşte pe zi ce trece. Zilnic este anunţat oficial un nou transfer iar antrenorul liviu Andrieş şi-a conturat deja un lot pentru noul sezon. Ultima achiziţie anunţată luni este cea a handbalistei Cristina Bianca Aron.

Dan Ilieş şi Robert Bălăeţ muncesc intens în această perioadă pentru echipa de handbal feminin a CSM, acolo unde s-au perfectat deja cinci transferuri. Oficialii clubului CSM Târgu Jiu au mai anunţat luni încă un transfer la echipa de handbal senioare. Noua componentă a lotului este Aron Cristina Bianca. Handbalista, în vârstă de 21 de ani, evoluează pe postul de portar și vine de la Unirea Slobozia, ea semnând pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu.

Jucătoarea a declarat la semnarea contractului că este bucuroasă că a ales echipa din Târgu Jiu, cu care vrea să ajungă în Liga Națională. „Mă bucur că am ajuns la Târgu Jiu. Abia aștept să încep treaba aici. Am venit să evoluez, să performez și să ducem Târgu Jiu-ul în Liga Națională.”

Jucătoarea, născută pe 9 noiembrie 1999, a început handbalul în orașul natal, la Galați, la grupele de junioare ale clubului United Galați. A trecut apoi la celălalt club din oraș, la Danubius Galați, unde și-a încheiat junioratul. A plecat apoi la Brăila, unde a debutat la senioare, în Liga Florilor, pentru Dunărea Brăila, în sezonul 2017-2018. La finalul sezonului, în 2018, a obținut cu echipa din Brăila locul 3 în Cupa României Fan Curier. A făcut parte şi din lotul lărgit al Naționalei de Tineret. Din 2018 a jucat  la Slobozia, echipă la care a evoluat două sezoane, până în 2020.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: