Universitatea Craiova a scăpat de complexul FCSB

Universitatea Craiova – FCSB, derby-ul ultimei etape s-a încheiat cu scorul de  2-1. Craiova rămâne lider în Liga 1 şi se îndreaptă astfel spre primul titlu după 29 de ani.  

Craiova a obținut două penalty-uri în fața celor de la FCSB în meciul derby. Valentin Mihăilă și Elvir Koljic au profitat de gafele din apărarea bucureștenilor, iar arbitrul Marcel Bîrsan nu a ezitat să fluiere lovitură de la 11 metri. Valentin Mihăilă i-a luat fața lui Ovidiu Popescu și a primit primul penalty, transformat de Alex Cicâldău în prima repriză.

Iualian Cristea a egalat pentru roș-albaștri, dar oltenii au revenit în joc în minutul 54. Elvir Koljic a primit o minge plouată în adâncime, iar Andrei Vlad i-a ieșit în întâmpinare.  Cel poreclit „Messi al portarilor” de către Gigi Becali a gafat incredibil. Portarul adus tocmai de la Craiova a lovit cu pumnul capul atacantului, care a știut să profite de indecizia tânărului goalkeeper.  Andrei Vlad a primit cartonașul galben din partea lui Marcel Bîrsan, iar Dan Nistor a transformat spectaculos lovitura de la 11 metri.

Plecată la startul meciului cu FCSB din postura de lider și cu 10 puncte avans, Craiova nu putea să rateze șansa istorică de a aduce primul titlu în Bănie după 29 de ani.

Vizualizări: 1,517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: