Nicolae Sarcină, contract pe patru ani cu primăria lui Mazăre

Una din firmele lui Nicolae Sarcină a câştigat, alături de alte două firme, un contract pe 4 ani cu Primăria Constanţa, pentru furnizarea de lemne de foc, necesare distribuirii sub formă de ajutoare de încălzire. Un milion de euro este valoarea contractului pe cele 48 de luni. Firma Succes mai livrează în această iarnă şi lemnele pentru încălzirea staţiilor CFR.

Succes Nic Com, Cerexpres şi Agroflor sunt cele trei firme care şi-au adjudecat un contract pe 48 de luni cu Primăria Constanţa, pentru furnizarea de lemn de esenţă tare, necesar acordării sub formă de ajutor de încălzire populaţiei sărace. Valoarea contractului este de 4.347.000 RON fără TVA.

Gările din Oltenia, încălzite cu lemne de la Sarcină

Firma Succes Nic Com a omului de afaceri Nicolae Sarcină a obţinut prin negociere directă şi un contract cu Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA pentru furnizarea de lemne de foc necesare încălzirii gărilor din zona Olteniei. Succes va încasa în această iarnă 331.000 de lei fără TVA din vânzarea lemnelor de foc către CFR.

PARTENERI

Nicolae Sarcină a intrat în afacerile cu lemne de doar trei ani, dar a reuşit să se extindă în mai multe judeţe. Anul trecut, firma Succes a furnizat lemne de foc la Compania Poşta Română.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: