Niculescu (SJA): Am fost schimbat politic din funcţie

Marian Niculescu a părăsit ieri Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj după ce miercuri i-a venit revocarea din funcţie. Cristi Aldescu, liderul de sindicat, susţine că schimbarea fostului manager nu s-a făcut pe criterii politice pentru că Niculescu ar fi membru PSD cu acte în regulă, ci din cauza managementului defectuos practicat la SJA. Niculescu neagă tot ce spune Aldescu şi crede că schimbarea, ca şi numire, a fost pe criterii politice.

Miercuri după amiază a ajuns la Direcţia de Sănătate Publică Gorj ordinul de revocare din funcţie a lui Marian Niculescu şi numirea medicului Dan Vâlceanu  pe postul de manager. Liderul de sindicat Cristi Aldescu susţine că schimbarea din funcţie a lui Aldescu nu s-a făcut politic, pentru că acesta este membru PSD, deşi a fost susţinut pentru acest post de Partidul Democrat Liberal. Mai mult decât atât Aldescu pune schimbarea lui Niculescu pe seama unui management defectuos. „Eu nu ştiu să se fi făcut schimbări politice. Eu ştiu că Niculescu este membru PSD actualmente şi dacă este membru PSD nu s-au făcut schimbări politice. Era normal să fie înlocuit pentru că a fost un director slab. Foarte slab aş putea spune, dacă mă gândesc că la sfârşitul anului au fost 6 miliarde pe plus la ambulanţă şi nu a fost în stare să cheltuiască banii. Cei de la Ministerul Sănătăţii i-au prins cu bani necheltuiţi şi neangajaţi în plata unor contracte şi au fost luaţi şi daţi la alte judeţe. Asta însemnă că este un manager defectuos. Nu doar Niculescu trebuie schimbat, ci toţi directorii din comitetul director.  Domnul Niculescu a fost susţinut de PDL, pe urmă a trecut la PSD şi s-ar putea duce şi la partida romilor pentru un post de director. El a schimbat 10 locuri de muncă, ca să ocupe funcţii de conducere”, susţine  Aldescu.

Marian Niculescu neagă spusele lui Aldescu şi susţine în continuare că a fost schimbat pe criterii politice. „Asta este părea lui Aldescu. Nu este vorba de management defectuos, de conflicte sau de interese.  Eu nu mi-am făcut nicio adeziune la PSD. Asta este părerea lui Aldescu.  Ambulanţa este a PNL-ului. S-a vehiculat demult această schimbare şi acum s-au făcut documentele”.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: