Nikolic, la ultimul cartuş ?

Victorie sau sfârşit de drum! Energia îşi joacă la Cluj ultima şansă la accederea în play-off. În caz de eşec, gorjenii vor rata obiectivul şi vor renunţa la serviciile antrenorului sârb Nikolic. Nici victoria nu-i ajută prea mult pe Darby şi compania care stau la mâna rezultatelor celor de la CSM Bucureşti şi U Cluj.

Eşecurile cu Giurgiu şi Farul cântăresc enorm. Energia şi-a bătut joc de puncte importante şi acum suferă. Victoria de senzaţie din etapa trecută de la Craiova ar putea fi în van.

Ultimele speranţe

Calculele hârtiei nu dau şanse mari Energiei la play-off. Darby şi compania trebuie să câştige cele 4 meciuri rămase din sezonul regulat iar CSM Bucureşti să mai piardă de cel puţin 2 ori. Lui Nikolic nu-i convine că a ajuns la mâna altor echipe. „Este adevărat că nu este deloc bine că depindem de rezultatele altora, de ce face CSM Bucureşti, singur plus pentru noi este acela că echipa din Cluj are un program infernal. Iar dacă noi o să câştigăm acolo, ultimele două etape o să fie extrem de interesante”, spune Nikolic. Clujul ar trebui însă să piardă tot pînă la final pentru ca Energia să mai aibă şanse s-o prindă. Duelul direct din această seară de la ora 19 e crucial. „Ne agăţăm practic de ultima noastră şansă. Cred că cei de la Cluj resimt o mică panică pentru că sunt obligaţi să câştige contra noastră, chiar dacă şi noi trebuie să facem acelaşi lucru. Sunt de părere că meciul de la Craiova a fost mai greu decât cel pe care-l vom juca la Cluj. La Cluj este o atmosferă propice baschetului, iar câtorva jucători de la Energia le place această presiune, Darby, Wisseh, Nikolic sau Janjusevic.”

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: