Nistor a reclamat CS Pandurii pentru că nu l-a plătit

Preşedintele CS Pandurii Narcis Răducan şi agentul sportivului Dan Nistor au intrat în conflict, dialogul desfăşurându-se în timpul unei emisiuni la Digi Sport. Dan Nistor a depus memorii pentru a deveni liber de contract.

Antrenorul Petre Grigoraș i-a scos din lot pe Dan Nistor și Florin Acsinte, după ce ambii și-au depus memorii să devină liberi de contract, nemulţumiţi că sunt neplătiți de luni bune la Pandurii.

Atât Nistor, cât și Acsinte ar fi făcut parte din planurile lui Grigoraş pentru noul sezon dacă și-ar fi depus memorii doar pentru recuperarea restanţelor salariale, nu și pentru a rămâne liberi de contract, a explicat Narcis Răducan.

La scurt timp, Lucian Marinescu, impresarul lui Nistor, a fost contactat telefonic pentru a-și exprima punctul de vedere și cei doi au avut un schimb de replici mai aprins. Singura concluzie la care au ajuns însă a fost că Nistor nu va mai continua la Pandurii. Rămâne însă de văzut modul în care cele două părți se vor despărți. Dan Nistor a jucat 177 de meciuri şi a înscris 12 goluri pentru Pandurii Târgu Jiu.

Dinamo este una dintre echipele interesate de mijlocașul care a jucat și în Franța, la Evian. La gruparea bucureșteană s-ar reîntâlni cu Paul Anton, alături de care a evoluat ani buni la Pandurii.

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: