Noi afaceri între Pandurii şi Steaua?

Pandurii şi Steaua, parteneri buni de afaceri, ar putea pregăti noi tranzacţii. În timp ce Condescu admite că l-ar vrea pe Răduţ, steliştii neagă interesul pentru Eric sau Anton.

În ultimii 3 ani, nu mai puţin de 6 panduri au ajuns în Ghencea. Gorjenii îl vor înapoi pe Răduţ, mijlocaş împrumutat de la Steaua în sezonul trecut.

Răduţ e dorit de Condescu

Şeful pandurilor, Marin Condescu, a admis după meciul cu Steaua că l-ar vrea înapoi pe Răduţ. „Oricând l-aş aduce pe Răduţ! Am vrut să cedăm procentele pe Pintilii pentru Răduţ, dar nu s-a concretizat!”, a spus Condescu referindu-se la cei 20% pe care Pandurii îi mai deţine dintr-un viitor transfer al stelistului Pintilii. Răduţ a jucat la Pandurii în sezonul 2012-2013 fiind împrumutat de la Steaua şi a făcut furori în perioada în care Grigoraş era antrenor. După sosirea lui Pustai, Răduţ a jucat mai puţin, dar şi-a adus totuşi aportul la calificarea echipei în Europa League. Revenit la Steaua în vară, mijlocaşul de 22 de ani face „tuşa”. Concurenţa cu Stanciu, Iancu sau Adrian Cristea îi dăunează lui Răduţ care a prins doar 120 de minute în campionat şi 13 în cupele europene.

6 – goluri şi 4 pase de gol a reuşit Răduţ la Pandurii în 30 de meciuri

Îi mai vor pe Eric şi Anton?

În ultima vreme s-a tot speculat că Eric şi Anton ar fi pe lista de transferuri a Stelei din iarnă. Primul e dorit de Gigi Becali în timp ce al doilea ar fi un înlocuitor bun pentru Bourceanu care se apropie de finalul contractului. „Nu ne-a interesat niciodată şi nu ne interesează Eric...şi nici Anton!”, a afirmat ferm Meme Stoica. Devine tot mai clar că singurul care-l vrea pe Eric la Steaua e Gigi Becali, Meme şi Reghe împotrivindu-se transferului. Steaua îi are pe acel post pe Stanciu şi Iancu, doi tineri de viitor pe care Reghe vrea să mizeze. În cazul lui Anton, totul se leagă de Bourceanu. Căpitanul Stelei intră din ianuarie în ultimele 6 luni de contract iar Steaua va trebui să-l vândă repede dacă vrea să mai obţină ceva bani pe el. Torino sau Koln ar fi posibile destinaţii pentru Bourceanu. „Nimeni nu pleacă până în vară, trebuie să luăm titlul!”, e însă ultimul anunţ al lui Reghe care simte presiunea pusă de Astra, Petrolul şi Pandurii. Dacă Bourceanu pleacă în iarnă, Steaua ar putea deschide negocierile pentru Anton, în caz contrar, nu.

“Stelişti sunt favoriţi la câştigarea campionatului. Normal că îmi doresc, cine nu şi-ar dori să ajungă la Steaua, cel mai titrat club? Eu însă mă simt bine aici la Pandurii şi sunt foarte fericit.”    Paul Anton, Pandurii

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: