Noi blocuri ANL în zona Narciselor

Două noi blocuri destinate tinerilor vor fi construite la Târgu Jiu, în zona Narciselor, cu bani de la Agenţia Naţională a Locuinţei (ANL). Acestea vor fi realizate în apropierea celorlalte două blocuri noi, la construcţia cărora lucrează o firmă din Craiova.

Primăria Târgu Jiu a transmis documentaţia în vederea finanţării investiţiei ce va crea noi 40 de unităţi locative, garsoniere şi apartamente. Primăria va asigura racordurile la utilităţi. „Suntem cuprinşi în programul ANL pentru construirea a două noi locaţii. În acest sens a fost emisă hotărârea de Consiliu Local, de transmitere în folosinţă a terenului aferent pentru cele două blocuri, astfel încât să parcurgem toate etapele. Estimăm că lucrările vor începe spre sfârşitul acestui an”, a declarat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Cele două blocuri vor fi finalizate în luna mai, spun autorităţile locale. Peste o mie de târgujieni au depus cereri la primărie în vederea obţinerii unei locuinţe ANL.

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: