Noi daune cerute de tânăra rămasă fără mână

Elena Ghegeliu, tânăra care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier petrecut în 2006 şi care a primit despăgubiri morale de un milion de euro de la CNADNR, a dat din nou în judecată compania, solicitând daune materiale de două milioane de lei, pentru protezele de care are nevoie.

Potrivit avocatului Elenei Ghegeliu, tânăra solicită de această dată CNADNR despăgubiri materiale în valoare de două milioane de lei, reprezentând contravaloarea protezelor de care are nevoie.

Dosarul a fost depus la Tribunal Constanţa în 2 iulie, iar până în prezent nu a fost stabilit un termen de judecată. Instanţa supremă a decis, în 11 iunie, ca CNADNR să îi plătească daune morale de un milion de euro Elenei Ghegeliu, decizia fiind irevocabilă. Opt zile mai târziu, CNADNR i-a plătit tinerei suma de 4,4 milioane lei, echivalentul a un milion de euro.

Accidentul în urma căruia Elena Ghegeliu şi-a pierdut mâna dreaptă a avut loc în 2006, în timp ce aceasta mergea, împreună cu prietenul ei, spre Braşov. Acesta a tras de volan spre dreapta, pentru a evita o altă maşină care intrase pe sensul lor de mers. Autoturismul în care se aflau cei doi a lovit un parapet metalic de pe marginea drumului, un fragment din acesta a străpuns portiera dreaptă a maşinii şi i-a intrat tinerei în mână. Aceasta a fost dusă atunci la spital, unde i-a fost amputat braţul drept. (A.A.)

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: