Noi detalii în cazul spargerii de la ITM Gorj

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj nu a finalizat ancheta proprie demarată în urma spargerii care a avut loc în urmă cu circa o săptămână în instituție. Este vorba de Biroul de Evidență, care a fost răscolit de persoane necunoscute, care au pătruns în încăpere după ce au spart un geam.

În biroul respectiv se aflau numeroase documente. Imediat după incident, conducerea unității le-a dat sarcină funcționarilor din respectivul birou ca în termen de 2 zile să prezinte o situație a documentelor gestionate de acel serviciu. Numai că sarcina s-a dovedit a fi greoaie, din cauza volumului mare de acte din biroul la care a avut loc spargerea. Conform purtătorului de cuvânt al ITM Gorj, Neli Matei, până acum s-a stabilit cu certitudine că funcționarilor din acea încăpere nu le lipsește nimic din lucrurile personale pe care le aveau în obiectele de mobilier. În Biroul de Evidență prestează activitate 5 persoane.

Spargerea de la sediul ITM Gorj este anchetată și de polițiștii gorjeni. Până în prezent, rezultatul verificărilor nu a fost făcut public.

Vizualizări: 1,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: