Noi locuri de muncă în străinătate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a scos o nouă ofertă a locurilor de muncă în străinătate prin serviciul de ocupare Eures. De data aceasta este vorba de un singur post de şofer pe autocamion în Slovenia şi alte câteva zeci de posturi de farmacist în Malta.

Gorjenii interesaţi să muncească în străinătate au acum o nouă ocazie prin intermediul serviciului de ocupare Eures. Acesta a lansat o nouă ofertă pentru Slovenia şi Malta. Este vorba de un singur post de şofer autocamion în Slovenia pentru care se cere o experienţă de la doi la cinci ani, permis categoria C şi E, dar şi o şcoală cel puţin profesională.

Perioada de probă este de trei luni de zile şi este vorba de transport în toată Europa şi Slovenia, încărcare, descărcare marfă. „Este un salariu de 900 de euro net pe lună, perioadă de probă trei luni, engleza şi germana foarte bine. Mai multe detalii la camera 4, la sediul AJOFM Gorj unde trebuie să vină cu un CV sau scrisoare de intenţie plus CV în limba germană sau engleză la angajator”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătoarea de cuvânt a AJOFM Gorj.

Cei care îşi caută o slujbă în sistemul medical trebuie să ştie că Ministerul Sănătăţii din Malta are la dispoziţie 20 de posturi de farmacist pe durată nedeterminată. Aplicanţii trebuie să ştie limba engleză şi malteză la nivel conversaţional putând să câştige între 15.873 până la 18.556 de euro pe an. Este nevoie de calificare în domeniu.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: