Noi locuri de parcare în Târgu Cărbunești

Vești bune pentru localnicii din orașul Târgu Cărbunești care își găsesc cu greu un loc de parcare. Autoritățile au anunțat că vor crea noi locuri de parcare în apropierea blocurilor din oraș. În ultimii ani, au fost înființate 250 de noi locuri de parcare în Târgu-Cărbunești.

Pentru că a crescut numărul mașinilor din oraș, autoritățile au început să caute și soluții. Au găsit teren unde au creat deja locuri de parcare și vor fi conturate noi parcări în acest an.

Primarul Dănuț Birău a explicat că se va axa pe zona cartierului de blocuri pentru ca toți locatarii cu mașină să aibă propriul loc de parcare. „Am făcut în jur de 250 de locuri de parcare pentru locuitorii din zona cartierului de blocuri. Mai avem încă vreo două segmente de realizat. Unul vreau să-l facem chiar în această primăvară. Vor fi locuri de parcare în zona cartierului de blocuri de jos pentru că acum s-au înmulțit mașinile și e bine ca fiecare om să aibă locul său de parcare”, a explicat edilul, la Radio Târgu Jiu. (M.M.)

Vizualizări: 2,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: