Romanescu insistă pentru postul de administrator public

Primarul Marcel Romanescu nu renunţă la ideea de a avea un administrator public la Târgu Jiu. Până acum nu a găsit înţelegere în Consiliul Local, dar vrea să readucă în discuţie această propunere. Postul există în organigrama primăriei de câţiva ani, fiind înfiinţat de fostul primar Florin Cârciumaru.

Marcel Romanescu a explicat că îşi doreşte, în continuare, o mână de ajutor la primărie. Din acest motiv vrea să organizeze concurs pentru ocuparea postului de administrator public. Ultimele încercări s-au dovedit a fi eşecuri pentru edil deoarece consilierii majorităţii nu au fost de acord cu această propunere. Primarul vrea să readucă în Consiliul Local acest proiect.

„Sper să înţeleagă şi Consiliul Local că un primar nu poate fi legat 24 de ore din 24 de birou. Nu voi renunţa la postul de administrator public. De acum înainte, lucrurile se vor accentua. Blocajul pe care îl voi primi de la PSD va creşte, pentru că vin alegerile europarlamentare, iar PSD este în moarte clinică la Gorj. Gorjul, pentru prima dată în istoria lui, a ajuns în rândul marilor judeţe la procentul de prezenţă la vot. PSD nu a mai putut duce prezenţa la 70% ca până acum. Aţi văzut la Referendum ce s-a întâmplat. Oamenii din Gorj s-au trezit”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: