Pedichiurista lui Rotaru, la spital. Directorul: Joacă teatru!

Scandalul pare să nu se termine la Direcţia de Patrimoniu din Târgu Jiu. Femeia de serviciu care a recunoscut că i-a făcut pedichiura şefului ei, chiar în biroul acestuia, a fost luată cu ambulanţa de la serviciu. Susţine că Marian Rotaru ar fi ţipat la ea şi i s-a făcut rău. De partea cealaltă, Rotaru declară că nu se doreşte decât înlăturarea lui din funcţia de conducere.

Directorul Marian Rotaru şi-ar fi vărsat nervii pe femeia de serviciu, dar şi pe jurista instituţiei, când a ajuns vineri la serviciu. Cele două susţin că acesta le-ar fi vorbit urât şi ar fi ţipat la ele. Femeia de serviciu a sunat la 112 şi a fost dusă la spital. „A fost adusă o pacientă pentru stare lipotimică apărută în urma unui stres emoţional. Acum pacienta e bine şi a fost externată”, a transmis medicul Liliana Crăciun.

Jurista instituţiei ar fi fost pusă să caute o cale să o dea afară pe femeia de serviciu care a recunoscut public că i-a făcut pedichiura lui Rotaru, chiar în biroul acestuia. Pentru că a refuzat, Rotaru ar fi tunat şi fulgerat. La rândul său, directorul neagă că lucrurile ar fi stat aşa şi susţine că pe femeia de serviciu ar fi trimis-o să măture o parcare, pentru că nu avea de muncă, iar de juristă s-ar fi luat că ar fi greşit nişte documente.

„Nu m-am certat cu nimeni. Joacă teatru. Doar i-am spus juristei că nu a făcut bine anumite documente, iar pe femeia de serviciu am întâlnit-o pe hol şi nu avea treabă. I-am spus că dacă nu are de lucru, să ceară. Eu am plecat, apoi, la parcări şi am aflat că li s-a făcut rău. Sunt consiliate de anumite persoane, care mă sabotează. Acestea le-au dus şi la spital. Sunt camere de luat vederi şi se poate vedea că nu m-am răstit la ele. Nu mai ştiu nici eu ce scornesc. Eu am fost la serviciu, mi-am făcut serviciul. Am ajuns acasă. Să facă ce-o vrea fiecare! Eu nu am avut conflict cu nimeni, nu am avut niciodată, dar cine ştie ce mai scornesc. Nu zbier eu. Cum să zbier la ele? Aşa se face la Direcţia de Patrimoniu. Când le dai sarcini, au probleme de sănătate”, a fost reacţia lui Marian Rotaru.

Vizualizări: 2,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: