Noi negocieri între sindicatele și conducerea CE Oltenia. Care este miza!

Se anunță noi negocieri între liderii se sindicat și directorii Complexului Energetic Oltenia. De această dată, tema discuțiilor este majorarea tichetelor de masă cu zece lei. De la 20, la 30 de lei. Sindicaliștii speră să reușească acest lucru chiar din această lună. 


Tichetele de masă acordate angajaților vor fi majorate până la 30 de lei, de la 20 de lei, cât este acum valoarea maximă, conform unei legi promulgate de către președintele Klaus Iohannis. Legea însă nu obligă firmele să ofere angajaților valoarea maximă a tichetului de masă. Fiecare angajator în parte ia decizii în funcție de buget. 


Sindicatele din CE Oltenia vor să le propună celor din administrație să crească valoarea până la pragul de 30 de lei. Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, speră ca minerii și energeticienii să beneficieze chiar din această lună de tichete mai mari. 


„Noi vom avea, în perioada următoare, o comisie de negociere. Din punctul meu de vedere, ar trebui ca această problemă să fie rezolvată, să nu fie absolut nicio opoziție din partea administrației. Ținând cont de funcționarea companiei, de eforturile pe care le depun salariații companiei, merită ca oamenii să fie răsplătiți. Sunt sigur că chiar în prima decadă a lunii va avea loc această discuție în cadrul comisiei de negociere pentru a definitiva această solicitare a sindicatelor. Eu sper să reușim să rezolvăm problema astfel încât angajații companiei să beneficieze chiar cu data de 1 iulie”, a declarat Gabriel Căldărușe, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: