Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Premii pentru târgujienii de 100 de ani. Câți sunt!

Trei târgujieni centenari vor fi premiați de autorități. Fiecare bătrân care a împlinit sau urmează să împlinească 100 de ani în acest an va primi cadouri din partea municipalității.

Autoritățile au identificat câțiva bătrâni care se încadrează în aceste condiții. "Am promovat un proiect de hotărâre, să premiem oamenii care ajung la 100 de ani. Din păcate, am constatat că nu sunt foarte mulți, dar ne dorim să îi premiem pe toți. Vom încerca și noi să luăm legătura cu dumnealor", a spus primarul Marcel Romanescu.

Centenarii vor primi un premiu în bani, tort și flori. "Nu este necesar să fi împlinit 100 de ani. Pot să împlinească pe parcursul anului în care ne aflăm. Am aflat că sunt trei persoane care s-au născut în 1919 și încă cinci care s-au născut în 1920. Sperăm să depună cereri și să îi putem sărbători. Premiul este de 2000 de lei, un tort și un buchet de flori", a explicat Alina Toader, directorul Direcției de Protectie Socială Târgu Jiu.

Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: