Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noi variante pentru postul de inspector școlar general

Refuzul directorului de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”, Gheorghe Nichifor, de a veni pe postul de inspector școlar general la Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj ridică noi semne de întrebare în ceea ce privește ocuparea acestei funcții.

Noi nume au început să fie vehiculate. Pentru postul de general la ISJ Gorj ar fi fost în cărți la un moment dat directorul Petre Ciungu de la Colegiul Comercial ”Virgil Madgearu” din Târgu Jiu, Marius Buzera de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Magheru”, Valeriu Drulă, directorul Colegiului Național ”George Coșbuc” din Motru sau chiar Camelia Bărbieru, fosta directoare a Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Se pare că această funcție îi sperie pe mulți profesori de elită din Gorj și nu vor să se lege la cap, mai ales că în luna august este programat și un concurs pentru ocuparea funcțiilor de inspectori școlari generali și generali adjuncți. Zvonurile l-au adus în fruntea ISJ Gorj și pe fostul inspector Nicolaie Mergea, mai ales de când pentru funcția de ministru al Educației a fost propusă Ecaterina Andronescu, ce a colaborat în trecut cu Mergea. Însă nici această variantă nu a ținut prea mult timp deoarece Nicolae Mergea se apropie de pensionare, având mai puțin de patru ani până atunci. Asta înseamnă că nu ar putea participa la examenul din luna august a acestui an pentru a fi numit cu concurs pe post. Ultima variantă care circulă prin târg este cea prin care actualul inspector școlar general adjunct Ion Işfan ar fi numit pe postul de general. Gheorghe Nichifor a refuzat recent postul oferit de USL-iști în favoarea funcției de consilier județean. 

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: