Nou șef la cariera Lupoaia. Dobrițanu, promovat!

Fostul șef al carierei Jilț Sud, Viorel Vulpe, exilat la cariera Husnicioara din Mehedinți, și-a găsit un serviciu mai aproape de casă, spun surse din companie. Acesta ar fi fost uns director la cariera Lupoaia, unii zic că ar fi director adjunct, iar alții că ar fi plin.
Cert este că acesta nu a vrut să lucreze unde l-a trimis șeful Diviziei Miniere și a reușit în cele din urmă să rămână cu serviciul în Gorj. Dar noutățile nu se opresc aici, spun aceleași surse. Cel care a condus cariera Lupoaia, Gheorghe Dobrițanu, ar urma să fie cooptat de șeful Sucursalei Miniere Motru-Jilț, Mihai Dafinoiu, care i-ar oferi o funcție de director adjunct la sucursală. Și sindicaliștii au auzit de aceste numiri. "Așa se vorbește pe aici. Adică avansarea domnul Dobrițanu și venirea domnului Vulpe la Lupoaia. Cred că se vor întâmpla lucrurile acestea. Nu mi se pare normal că aduce unul ca Vulpe, dacă a vrut Divizia Minieră să scape de el acolo, la Husnicioara, având oameni capabili la noi, pe domul Sică", a comentat Nicu Bunoaica, lider sindical la cariera Lupoaia din bazinul Motru.
Pentru că Viorel Vulpe nu a vrut postul de director la Husncioara, cei din Directorat s-au văzut nevoiți să numească alt șef. Este vorba de Teodor Suciu. Până acum a ocupat postul de inginer-șef investiții.

Vizualizări: 8,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: