Noul ministru al Sportului, fără legătură cu domeniul

Ioana Bran, cea care ar putea deveni luni ministru al Tineretului și Sportului, nu are nicio legătură cu sportul. Tânăra provine dintr-o familie foarte bogată din Satu Mare, tatăl ei fiind patronul distileriilor Bran. Aceasta are 31 de ani și s-a ocupat de promovarea băuturilor alcoolice produse de tatăl ei, spunând cu mândrie că este a patra generație de palincari din familie.

Viitorul ministru și-a propus să redea sportului românesc demnitatea pe care o merită. „Voi fi un ministru care se va dedica în mod constant cauzei nobile de a uni (şi nu de a dezbina), de a aduce oamenii lângă oameni! Nu am să mă las până nu am să redau sportului românesc demnitatea pe care o merită, să promovez respectul faţă de valorile incontestabile ale celor care prin performanţa lor în acest domeniu, fac onoare României! Pentru că, fără un respect reciproc şi o comunicare deschisă şi sinceră, proiectele pe care le voi iniţia ca ministru nu se vor putea concretiza cu rapiditatea pe care mi-o propun”, a transmis Ioana Bran.

În ministerul Ioanei Bran ar putea ajunge și gorjeanul Mihai Prunariu, care este susținut de PSD Gorj pentru un post de secretar de stat. (A.A.)

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: