Noul primar din Bîlteni, susţinut de fiică în campania electorală

Noul primar al comunei Bâlteni, Gheorghe Păsărin, se declară un luptător și un om care iubește oamenii, două atuuri pe care le-a folosit în campanie și de pe urma cărora a ieșit învingător. Gheorghe Păsărin este căsătorit de 23 de ani și are o fată studentă în anul III la București, la Administrarea Afacerilor.

Comuna Bâlteni are din 10 iunie un nou primar, în persoana lui Gheorghe Păsărin. Acesta este jurist de meserie însă de mai bine de 15 ani administrează o importantă firmă din sectorul construcțiilor. Spune că și-a dorit funcția de primar pentru că a ajuns la o oarecare maturitate politică. ”Am considerat că am ajuns la o oarecare maturitate politică, am spirit întreprinzător și mi-am dorit foarte mult ca cetăţenii din Bâlteni să ducă o viață liniștită. Am fost și sunt simpatizant PNL, sunt membru de doi ani la PNL, sunt un om care iubeşte oamenii și vreau să-mi respect promisiunea față de ei”, a declarat Gheorghe Păsărin, primarul din Bâlteni.

Infrastructura din Bâlteni este prioritate. ”Eu locuiesc în Bâlteni, acolo am familia, am socrii, am prieteni și știu de ce are nevoie comuna. Asta am făcut de 15 ani, am administrat o firmă în construcții, am adus-o în primele trei locuri din acest sector, știu ce trebuie făcut pentru a crea infrastructura necesară la Bâlteni. Sunt un om care întotdeauna a reușit ce și-a propus, nu am regrete pentru că nu mă hazardez să-mi propun lucruri pe care nu le pot realiza”, a declarat Gheorghe Păsărin.

Susținut de familie

Noul primar al comunei Bâlteni este căsătorit de 23 de ani, are o fată studentă în anul III la București, la Administrarea Afacerilor. Spune că relația tată-fiică a fost una exemplară asta pentru că înainte de a-i fi părinte i-a fost întotdeauna prieten. ”Vreau să vă spun că atât ea cât și soția m-au susținut enorm de mult în campanie, aproape că nu m-am așteptat. Cât despre fiica mea, a fost și este plăcut să fiu părintele ei. Suntem prieteni chiar dacă din cauza serviciului am stat plecat mult timp de acasă. În 2005 am construit 50 de case în Timiș, când a fost cu inundațiile, și am lipsit patru luni de acasă, din 2007 construiesc un cartier rezidențial în București și la fel am lipsit foarte mult. Nu mi-au reproșat din contră, m-au susținut mereu”, a declarat primarul din Bâlteni.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: