Noul primar din Bolboşi, chemat în instanţă de un arhitect

Nici nu s-a instalat bine la primărie că Gheorghe Bilea de la Bolboși este chemat în instanță de un arhitect pentru o datorie de 500 de milioane lei vechi. Potrivit primarului, este vorba de un proiect de extindere a primăriei realizat încă din 2010, proiectantul, respectiv Viorel Olaru, neîncasându-și nici până la ora actuală onorariul deși lucrarea a fost finalizată. Acesta nu este însă singurul proces moștenit de primarul Bilea, cunoscut fiind faptul că primăria are contul blocat încă din luna aprilie.

Noul primar al comunei Bolboşi, Gheorghe Bilea, este târât în instanță de Biroul Individual de Arhitectură - Viorel Cosmin Olaru din cauza greșelilor fostului primar. Se pare că în 2010, fostul primar Viorel Croitoru a dorit o extindere a primăriei din bugetul local și a apelat la serviciile arhitectului pe care ulterior a uitat să-l mai plătească. ”S-a făcut practic o nouă clădire a primăriei în spatele celei vechi, a fost o lucrare de vreo cinci miliarde care s-a făcut pe etape. Banii au fost din bugetul local însă și la ora actuală mai este o datorie către constructor de 400 de milioane lei vechi și către acest proiectant 500 de milioane”, a declarat primarul Gheorghe Bilea.

BLOCAJ

Primul termen în acest proces are loc în luna noiembrie a acestui an. Potrivit primarului, situația de la Bolboși nu este deloc una roz dat fiind faptul că primăria are conturile blocate încă din luna aprilie pentru o datorie de 1,3 miliarde către o firmă care a modernizat un drum din localitate.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: