Curtea de Conturi la Consiliul Judeţean

Cosmin Popescu şi-a început de joi activitatea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, alături de cei doi vicepreşedinţi, Ciprian Florescu şi Ninel Muja. Cosmin Popescu a declarat că va analiza activitatea Consiliului Judeţean, dar nu va cere un Audit, deoarece în această perioadă Curtea de Conturi face verificări la nivelul instituţiei.

Cosmin Popescu consideră că nu este cazul unui Audit pentru că sunt multe proiecte în derulare. „E firesc să analizăm activitatea Consiliului Judeţean. În primul rând, trebuie să vedem problemele urgente, dacă sunt, şi activitatea curentă pentru ce ne propunem pentru următoarele şase luni. Nu cred că este cazul (de un audit, n. red.) pentru că preluăm o activitate, sunt proiecte în desfăşurare”, a declarat Cosmin Popescu.
Potrivit noului preşedinte al Consiliului Judeţean, Curtea de Conturi face deja verificări la nivelul instituţiei. „Auditul este făcut, de obicei, de Curtea de Conturi, care este singura instituţie abilitată să facă un audit. Din câte am înţeles, Curtea de Conturi este chiar acum la Consiliul Judeţean. Este un control periodic care se face conform prevederilor legale”, a precizat Popescu. În zilele următoare cei doi vicepreşedinţi urmează să primească sarcinile pe care vor trebui să le îndeplinească în următorii patru ani. „O să discutăm cu tot aparatul administrativ pentru a vedea care sunt problemele urgente, ceea ce vom face în perioada următoare pe termen scurt şi mediu. Cu siguranţă o să funcţionăm şi o să lucrăm ca o echipă, atât noi trei, cât şi întregul aparat administrativ”, a mai spus Popescu.

Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: