Noutăţi în lot sub comanda lui Florin Stîngă

ACS Viitorul Târgu Jiu a avut mai multe noutăţi în lot la amicalul cu CSM Slatina. Pe lângă transferul lui Ionuţ Sîrbu care a fost anunţat se mai pregătesc sub comanda lui Florin Stângă încă patru noi jucători.

ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat primul amical în această vară, pierdut cu scorul de 0-1 la Slatina cu nou-promovata CSM Slatina. La acest meci antrenorul Florin Stângă a avut şi noutăţi în lotul deplasat la Slatina. Printre jucătorii anunțați de antrenorul Florin Stîngă ca fiind utilizați în acest test nu s-a numărat și noua achiziţie Ionuț Sîrbu. Pe lângă acesta se mai pregătesc cu echipa Adrian Stoian (ex Astra și SR Brașov), Cosmin Zamfir (ex Viitorul Constanța și Unirea Constanța), Paulian Banu (ex Astra) și Vlad Costea (Lotus Băile Felix).

Anterior acestui meci antrenorul Florin Stîngă mai anunţase trei transferuri  dar unul a picat între timp. Claudiu Dragu a semnat în iarnă cu Steaua, pentru care a evoluat în partea a doua a sezonului de Liga 2 în 9 meciuri, doar 183 de minute, și a înscris un gol. În prima parte a campionatului, atacantul a activat la Astra în 12 jocuri (732 de minute) și a înscris tot un gol, şi acesta fiind anunţat ca transferat deja la echipa lui Stîngă, imediat după numirea antrenorului, alături de Adrian Stoian şi Robert Grecu, ultimul ajungând apoi la Viitorul Dăeşti.

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: