Nu scapă de arestul la domiciliu după scandalul cu şeful de post!

Tânărul de 26 de ani care la sfârșitul lunii iunie a făcut scandal și l-a agresat pe șeful de post de la Săulești rămâne în continuare în spatele „gratiilor” de acasă. Judecătorii au prelungit mandatul de arest la domiciliu pentru Vasile Gabriel Vijulan, din Vladimir, asta deși avocatul lui ceruse înlocuirea măsurii respective cu cea a controlului judiciar.

 Instanța a respins solicitarea avocatului și i-a impus acestuia o serie de restricții pe care trebuie să le respecte pentru a nu înlocui arestul la domiciliu cu arestul preventiv. Printre altele, inculpatul nu are voie să ia legătura cu polițistul Sorinel Ionuț Ciriperiu, dar nici cu un amic de-al său, trimis și el în judecată pentru același scandal. „Să se prezinte în faţa organelor de urmărire penală, judecătorului de drepturi şi libertăţi, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; - să nu comunice cu inculpatul Tunşanu Tudor, cu persoana vătămată Ciriperiu Sorinel Ionuţ şi cu martorii Danciu Ion, Predescu Daniela, Dascălu Gabriel, Vlădulescu Adriana Roxana, Guţu Aurelian Laurenţiu, Guţu Nicuşor Daniel, Ciriperiu Veronica, Lupu Constantin Cristian, Lăpădat Ilie Emil, Mănescu Dumitru Ionuţ şi Bădică Flavius Mădălin”, a stabilit instanța.

Vijulan a făcut scandalul de la sfârșitul lunii iunie în fața magazinului la care lucrează soția polițistului. Individul a profitat că omul legii era prezent acolo, dar în timpul liber. În urmă cu doi ani el fusese anchetat de către polițist pentru un furt de lemne, iar acum a considerat că e momentul să arate că nu îi e frică de agentul care i-a creat „probleme”.

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: