Nu-și găsesc cadența după revenirea lui Dragoș Militaru

Readucerea lui Dragoș Militaru la echipă n-a adus revirimentul scontat la Unirea Dej. Echipa clujeană a suferit, duminică, la Drobeta Turnu Severin, cu ACS Viitorul Târgu Jiu, al treilea eșec consecutiv cu noul și vechiul antrenor, care plecase în vară la Chindia. 

Gorjeanul Dragoș Militaru s-a reîntors înaintea meciului de la Hunedoara, unde Unirea a fost învinsă cu 4-0 de Corvinul. A urmat eșecul de acasă, cu CSM Reșița, scor 1-3, iar acum a încasat o nouă înfrângere, 1-2 cu ACS Viitorul, în etapa a 14-a a Ligii 2.

La finalul partidei, Dragoș Militaru s-a arătat deranjat de faptul că echipa n-a știut să gestioneze jocul după egalare, dar nici să joace împotriva vântului!

”O partidă de la care îmi doream măcar un punct. Cred că puteam să-l obținem, dar am fost foarte naivi, cel puțin după ce am egalat. Am luat gol imediat, după o fază care nu anunța nimic, și n-am putut să mai revenim. E al doilea joc la rând în care egalăm și nu reușim să scoatem nimic. Nici nu am știut să jucăm împotriva vântului, cel puțin în prima repriză. Nu ne-am adaptat foarte bine la condiții. Per ansamblu, un meci modest, cel puțin pentru noi”, a caracterizat Militaru meciul desfășurat în orașul de la malul Dunării, pentru liga2.ro.

Cu doar 10 puncte acumulate în 14 etape, Unirea Dej se află pe locul 18, antepenutimul în Liga 2, fiind la un punct sub CS Tunari și la cinci de Campionii FC Argeș, prima aflată pe pozițiile care asigură menținerea pentru viitorul sezon.

În ultima etapă din 2023, Unirea Dej joacă sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CS Mioveni, ocupanta locului 5 în acest moment, formație care în această rundă a cedat acasă cu Metaloglobus, scor 0-2.

Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: