Număr record de spectatori la un meci de junioare al CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal junioare a CSM Târgu Jiu a adus în Sala Sporturilor aproximativ 500 de spectatori iar oficialii clubului se aşteaptă la un număr record la echipa de handbal senioare dar mai ales la cea de baschet masculin, care va juca în Liga Naţională. Pentru a vedea handbalistele din Divizia A la sală iubitorii acestui sport mai au de aşteptat până pe data de 21 septembrie iar baschetbaliştii vor debuta la începutul lunii octombrie.

Echipele feminine de handbal senioare şi junioare ale CSM Târgu Jiu au debutat cu victorii în noul sezon. Adversarele nu se aşteptau probabil la o replică atât de bună din partea unor echipe abia înfiinţate, cu doar o lună de pregătire. Mai mult, junioarele au reuşit să aducă în Sala Sporturilor un număr record de spectatori pentru un meci de acest gen, aproximativ 500, nici echipa de senioare a LPS neavând atâţia spectatori la un joc oficial sezonul trecut. Acest lucru îi bucură pe oficialii clubului care se aşteaptă acum la un număr şi mai mare de spectatori la meciurile senioarelor. Antrenorul Liviu Andrieş şi elevele sale de la echipa de senioare vor juca primul meci la Târgu Jiu pe data de 21 septembrie, dacă programul nu va suferi modificări, iar fostul handbalist dar şi antrenor al unei echipe de handbal de succes în anii trecuţi, se aşteaptă ca gorjenii dornici să vadă handbal să revină la sală: „Eu sper ca şi la echipa de senioare să avem parte de spectatori foarte mulţi în tribune, pentru că lumea e dornică să vadă handbal, lumea e dornică să vadă şi rezultate şi cred că emulaţia aceasta care s-a văzut la echipa de junioare la primul meci se va vedea şi la echipa de Divizia A”.

Şi primarul Marcel Romanescu s-a declarat entuziasmat de atmosfera din sală la meciul junioarelor dar şi de numărul mare de spectatori: „Sunt încântat de numărul mare de spectatori pe care l-am avut la un meci de junioare III şi cred că nu există un moment mai fericit pentru cineva care munceşte la acest club decât să vadă 400 – 500 de spectatori la un meci de junioare. Alţii nu au nici la meciurile de senioare din Liga Naţională atâţia spectatori câţi am avut noi la junioarele III”.

Sala Sporturilor a devenit foarte animată chiar şi la antrenamente, atunci când în sală se pregătesc copiii şi chiar şi juniorii, la antrenamente asistând şi părinţii acestora. De asemenea, programul la sală este unul  încărcat, zilnic fiind programate antrenamente, de la primele ore ale dimneţii până seara.

Galerie foto


Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: