Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Număr tot mai mic de îmbolnăviri de la o zi la alta

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în România a ajuns marți la 17.191, după înregistrarea a 155 de noi cazuri. Bilanțul deceselor se ridică la 1.126. De la începutul epidemiei, s-au vindecat 10.166 de români.

În data de 19 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 95 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului, din care: 46 persoane vindecate și externate, 42 persoane internate și 7 persoane decedate.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 1722 de teste, din care 24 sunt în așteptare.

Marți au fost raportate 155 de infectări noi, luni - 165, duminică - 167, sâmbătă - 267. Scăderea numărului de infectări vine pe fondul reluării multor activități economice, dar și a relaxării sociale, pentru că mulți oameni nu au mai respectat izolarea în ultimele două săptămâni.

Vizualizări: 1,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: