Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru pozitivi noi în spitalul de la Motru

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a anunțat luni încă patru cazuri confirmate pozitiv la spitalul din localitate. În total, 50 de persoane au fost depistate la acest spital ca fiind infectate, adică mai mult de jumătate din numărul de cazuri din Gorj.

"Pentru pacienții aflați deja în internare de ieri (n.r. - duminică), rezultatele testelor sunt: un rezultat negativ, pacientul fiind externat, și patru rezultate pozitive, pacienții fiind transferați la spitalele din Drobeta Turnu Severin și Târgu Cărbunești", a transmis primarul Jianu.

În Gorj erau luni 94 de cazuri de Covid-19 de la apariția primului caz, cel de la Prigoria. "În data de 18 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 94 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 35 persoane vindecate și externate, 52 persoane internate și 7 persoane decedate", a transmis DSP Gorj.

Vizualizări: 2,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: