Trei mașini tamponate la Peștișani. O victimă!

Trei mașini au fost implicate marți dimineața într-un eveniment rutier care a avut loc pe raza comunei Peștișani din județul Gorj. Potrivit poliției, un conducător auto care se deplasa dinspre Tismana spre Târgu Jiu a depășit neregulamentar un autoturism care se angajase într-un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu acesta, după care a ricoșat într-o mașină parcată. O femeie de 31 de ani din Peștișani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un tânăr de 28 ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 67 D, a depășit pe linia continuă și a lovit un autoturism condus de femeia de 31 de ani, care vira regulamentar la stânga.

În urma impactului, autoturismul marca Renault Megane a părăsit partea carosabilă și a acroșat un alt autoturism ce era parcat regulamentar în zonă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată cu ambulanța, la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, anunță IPJ Gorj.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fata locului, urmând a fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto




Vizualizări: 6,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: