Nume noi la PSD. Cine nu mai candidează!

Social democraţii gorjeni aruncă în competiţia electorală din acest an nume noi pe scena politică. Este vorba de Lucian Goaţă, candidatul PSD la Prigoria, după ce primarul în funcţie a anunţat că renunţă la primărie în favoarea oieritului. La Ciuperceni și la Scoarța vor fi aruncați în luptă actualii viceprimari, iar la Schela, Runcu, și Stejari, PSD va merge pe mâna acelorași primari.

 Partidul Social Democrat a prezentat marți candidații din 12 localități. Pesediștii au venit și cu nume noi în politica din Gorj. Lucian Goață va fi candidatul PSD la Prigoria după ce primarul în funcție, Emil Răgman, a anunțat că se retrage din funcția de primar. ”Numele meu este Goață Lucian, momentan sunt medic veterinar în comuna Prigoria și m-am hotărât să candidez la solicitarea domnului primar, care și-a manifestat retragerea din viața politică și, în urma unei ședințe cu membrii organizației locale, am hotărât ca eu să fiu candidatul PSD pentru a duce la bun sfârșit proiectele în derulare și pentru a începe altele noi pentru modernizarea comunei”, a spus Lucian Goață, candidat Prigoria.

În localitățile Ciuperceni și Scoarța, PSD va merge pe mâna viceprimarilor în funcție. Ion Stamatoiu și-a făcut și un plan de investiții ratate de primarul liberal actual. ”La nivelul localității avem trei cămine culturale, toate într-o stare deplorabilă. Ne-am propus să le reabilităm pentru a dezvolta cât de cât și activitatea culturală la nivelul localității. Am de gând să dezvoltăm și alei pietonale la nivelul comunei Scoarța având în vedere drumul național, fiind un pericol pentru deplasarea copiilor și cetățenilor din comuna Scoarța. Avem o rețea de apă care nu face față pe timp de vară, dăm apă la program și avem sate care nu au apă deloc, Cerătul de Pădure, Vălenii Mici, Lazuri, la acești cetățeni nu a ajuns încă rețeaua de alimentare”, a spus Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarța.

Chiar dacă a criticat în repetate rânduri Partidul Social Democrat, primarul de la Slivilești, Sorin Bucurescu, și-a anunțat candidatura din partea aceluiași partid. ”Sunt actualul și viitorul primar al comunei Slivilești. Din discuțiile purtate cu cetățenii de pe raza comunei, din toate cele opt sate, am ajuns la un numitor comun și am luat împreună decizia să candidez din partea unui partid serios, un partid care tot timpul a fost alături de localitatea Slivilești și să facem o echipă bună în acest an”, a spus Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 1,721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: