Numiți cu delegare la conducerea școlilor din Gorj

Zeci de cadre didactice din județul Gorj au fost puse pe funcții de conducere, cu delegație, până o să se organizeze un alt concurs sau până la finele anului. Mai exact este vorba despre 52 de profesori.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a luat această decizie după ce mai multe posturi de directori au rămas vacante în  urma concursului care s-a desfășurat anul trecut, fiind vorba despre candidații care nu au reușit să promoveze examenul.

Inspectorul general al ISJ Gorj, Dana Constantinescu, spune că cel mai probabil următorul concurs va fi în primăvara acestui an.

”Prin concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți au fost numiți în județul Gorj 103 directori cu examenul promovat și 52 de profesori detașați în funcția de directori, cu delegație, până la organizarea unui nou concurs. De asemenea, noul concurs, din câte știm, va avea loc foarte curând. Cred că vorbim luna februarie sau martie. Nu avem o dată exactă”, a spus Dana Constantinescu.

Șefa ISJ a explicat de ce au rămas atâtea posturi vacante. “Acest concurs a fost mai riguros decât cel anterior și probabil din cauza acestui lucru au fost și foarte multe surprize”, a spus Constantinescu.

Vizualizări: 3,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: