Un nou inspector școlar

O nouă schimbare la vârful conducerii Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Postul de inspector școlar pentru disciplinele Istorie-Geografie devine vacant începând cu data de 17 ianuarie. Ocupantul postului a fost promovat pe o funcție de director de școală.

„Va interveni o schimbare la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj în privința postului de inspector școlar la Istorie-Geografie. Domnul inspector Nicolae Negrea va fi numit director adjunct la Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru, acolo unde este și cadru didactic titular. În rest, cel puțin deocamdată, nu vor mai fi schimbări la nivelul conducerii ISJ Gorj”, a anunțat Dana Constantinescu, inspectorul școlar general al ISJ Gorj.


Noii directori de școli își vor prelua mandatele pe data de 17 ianuarie, odată cu începerea celui de-al doilea semestru.

În total sunt 103 directori și directori adjuncți care au promovat concursul, iar alți 52 au fost detașați în funcție, prin delegație, până la organizarea unui nou concurs. Acesta ar putea avea loc la începutul primăverii.

Vizualizări: 6,583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: