O adresă pierdută! Situaţia lui Cilibiu rămâne neclară!

Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, ameninţa la sfârşitul săptămânii trecute că va acţiona în instanţă Consiliul Judeţean Gorj pentru că nu a răspuns în termen legal la o adresă înaintată de partid cu privire la situaţia consilierului Nicolae Cilibiu. Acesta din urmă a depus iniţial la Consiliul Judeţean o opţiune prin care şi-a manifestat intenţia de a rămâne la PDL după care, în baza ordonanţei 55, a trecut la PSD. Vâlceanu este revoltat de faptul că preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, nu a dispus încetarea mandatului de consilier al lui Cilibiu şi nici nu a comunicat vreun răspuns oficial partidului, motiv pentru care îl ameninţă cu instanţa de judecată. „Nu am primit încă un răspuns dar mai sunt câteva zile şi expiră termenul de 30 de zile în care trebuia să primim un răspuns. Eu sper să primim măcar un răspuns, ştiu că e greu, este extrem de greu să ia un registru şi să se uite ce număr şi ce dată are un document”, a declarat Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

Cert este că adresa despre care vorbeşte liderul politic nu a ajuns la Consiliul Judeţean. Denisa Şuţă, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, a menţionat faptul că de la partid a plecat adresa cu numărul 442 din 21.10.2014. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj spun însă că la ei nu a fost înregistrată nicio adresă privind acest aspect. „La Registratura Consiliului Judeţean Gorj nu a fost înregistrată nicio adresă din partea formaţiunii politice privind acest aspect. Această adresă nu există”, a declarat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

Cu privire la acest aspect, secretarul Consiliului Judeţean Gorj, Cristina Rădulea Zamfirescu, declara pe 22 octombrie 2014, că prima opţiune a lui Cilibiu nu este valabilă. „În data de 22 septembrie, toţi consilierii PDL au depus o opţiune prin care îşi reconfirmă calitatea de membru al partidului din care fac parte. Aceste opţiuni nu au nici o valoare juridică pentru că nu se încadrează în temeiul Ordonanţei 55”, spunea la acea vreme Cristina Rădulea Zamfirescu.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: