Directorul Antonie, în campanie pentru PSD

Directorii din minerit şi energie au fost în dispozitivul de campanie al PSD Gorj în încercarea de a-l scoate pe Victor Ponta preşedinte. O fotografie publicată pe site-urile de socializare îl înfăţişează pe directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, în campanie.

Antonie a fost la Rovinari alături de Marius Boeriu - directorul de la Direcţia de Sănătate Marius Boeriu, Valentin Popa - lider de sindicat la Sanitas şi consilier judeţean PSD, Ciprian Florescu - vicepreşedinte PSD Gorj, Gheorghe Pecingină - membru PSD şi încă o persoană pe care poate o identifică cititorii. Poza a fost postată de Sindicatul Energia Rovinari, însoţită de un mesaj: „În campania electorală a "prezidenţiabilului" Victor Ponta în Rovinari a fost prezent ca "agent electoral" şi cel mai slab director din istoria mineritului, incluzând aici şi perioada comunistă, lipitorul de afişe Daniel Antonie, recent selectat, spun unele surse, pentru a continua in funcţia de Director al Diviziei Miniere. În loc să meargă cu capul plecat în memoria colegilor noştri morţi in accidente de muncă în timpul mandatului său, el lipeşte, zâmbind, afişe cu chipul groparului sef al mineritului si energiei din Oltenia. Ruşine directore (nu se cade folosit apelativul domn în acest caz!)“.

Preşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, a mai adăugat că „cel mai probabil firma care îl va selecta pe Antonie ia în calcul şi participarea sa la campania electorală pentru că dacă ar lua în seamă dezastrul din minerit nu ar avea ce căuta în companie. Face parte din cea mai slabă echipă pe care a avut-o vreodată energia şi mineritul din Gorj“.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: