Ponta, concediu în Abu Dhabi fără familie! Sponsorul Ghiţă, alături!

„Sunt trist”, spunea Victor Ponta după pierderea alegerilor, menţionând că familia lui este şi mai tristă şi că vrea să petreacă o vreme împreună. Premierul a intrat marţi în concediu şi ar trebui să revină astăzi la guvern. Potrivit unor fotografii publicate de presă, Ponta şi-a petrecut zilele de concediu în Abu Dhabi, alături de sponsorul Sebastian Ghiţă, în timp ce soţia lui a fost la Viena. Ponta a fost în cuburi de lux două nopţi la rând. În noaptea de sâmbătă spre duminică, grupul lui de prieteni a consumat băuturi scumpe, potrivit unui bon fiscal publicat de jurnalistul Rareş Bogdan.

Poza care îl prezintă pe premier împreună cu Ghiță la arabi, într-un club extrem de select, a fost publicată de Realitatea Tv și a fost realizată de un român care lucrează în localul respectiv și care este bun amic cu o jurnalistă a postului de televiziune amintit, post condus în trecut și de către Sebastian Ghiță. Nimeni din partea premierului nu a dezmințit informațiile despre prezența acestuia în clubul respectiv.

Copilotul, la Formula 1

După ce s-a recunoscut învins de Klaus Iohannis, șeful Guvernului a anunțat că este „trist” și că se va retrage câteva zile pentru a fi alături de familia sa care suferă. Poza de la Abu Dhabi arată însă că Ponta i-a consolat destul de repede pe cei de acasă, el reușind să ajungă destul de repede în locul în care ieri s-a desfășurat ultima etapă de anul acesta din faimoasa cursă de Formula 1. Jurnaliștii de la Pro Sport scriu că la cursa respectivă urma să fie decis campionul mondial la Formula 1, locul fiind unul ideal pentru cei care iubesc acest sport, Ponta numărându-se printre ei, știută fiind pasiunea sa pentru automobilism. Mai mult, fiul său, Andrei, este deja campion național la karting la cei 11 ani ai săi.

Conform surselor menționate,  poza cu Ponta de vineri noaptea a fost făcută în clubul O1NE YAS ISLAND, situat vizavi de circuitul de Formula 1, distanța dintre cele două locații fiind estimată la 100 de metri. Asta în condițiile în care prețurile în această perioadă ajung să fie și de trei ori mai mari decât cele din restul anului, dată fiind afluența de turiști dornici să vină să vadă cursa de mașini. Pentru a prinde cazare în zona respectivă este nevoie de o rezervare făcută din timp, eventual chiar de pe vremea în care Ponta era un candidat la Președinția României creditat cu șanse maxime de câștig.

Forza Rossa

Jurnaliștii de la publicația sportivă nu exclud posibilitatea ca la Abu Dhabi premierul să fi avut zilele acestea discuții despre un proiect despre care a mai vorbit în trecut, ”Forza Rossa”, adică „Forța Roșie”, dar nu forța PSD-ului, ci a unei echipe de Formula 1 care să reprezinte pentru prima dată România în competiția respectivă. Anul acesta, în luna februarie, fostul ministru al tineretului, Nicolae Bănicioiu, a semnat împreună cu Ponta dosarul prin care Guvernul se implica în susținerea proiectului respectiv, proiect care presupune cheltuieli uriașe, de vreo 100 de milioane de dolari, o parte urmând să fie asigurată de un om de afaceri, Ion Bazac, un apropiat al șefilor PSD, a cărui avere este însă mult mai mică decât suma menționată.

Restul banilor ar fi trebuit să fie asigurați prin garanții guvernamentale și sponsorizări, proiectul picând însă deocamdată, dar nu pentru că Ponta nu a luat alegerile, ci pentru că nu au fost parcurse toate etapele gândite la începutul anului pentru ca Forza Rossa să devină realitate.

România TV, televiziunea lui Ghiţă, a confirmat că Ponta este în Emiratele Arabe Unite, prezentând alte fotografii de la faţa locului.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: