O asociație strânge semnături pentru a obține un spațiu de la primărie

Au nevoie de un spațiu în care să își desfășoare activitățile! Reprezentanții Asociației Române de Oncologie "Sfânta Ana" vor da startul unei acțiuni de strângere de semnături din partea populației, scopul final fiind acela de a determina autoritățile locale să le pună la dispoziție o locație pe care să o folosească.

În ultimii ani, toate activitățile asociației s-au desfășurat în spații închiriate în regim privat, dar legea acordă dreptul organizațiilor nonguvernamentale de a primi din partea autorităților spațiu pentru organizarea activităților specifice. Acesta poate fi acordat în mod gratuit bolnavilor de cancer.
Weekendul trecut, mai exact în data de 5 iunie a fost marcată pentru prima dată în România Ziua supraviețuitorului de cancer. Reprezentanții asociațiilor din întreaga țară și renumiți medici oncologi s-au reunit la Brașov pentru a o marca prin activități specifice. După acest eveniment, președintele Asociației Române de Oncologie "Sfânta Ana", Bogdana Păsculescu a anunțat că va începe o campanie de strângere de semnături, în municipiul Târgu Jiu, la finalul cărei se va adresa autorităților locale și le va cere un spațiu potrivit pentru organizare de activități.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: