O cană de fericire, pentru fiecare

"O cană de fericire" va fi împărţită pe 1 decembrie în cadrul Târgului de Crăciun din centrul Municipiului Târgu Jiu, în schimbul unei donaţii minime de 8 lei. Evenimetul este organizat de Clubul Rotary pentru a veni în spirijinul Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu“ din Târgu-Jiu.

Proiectul "O cană de fericire" a ajuns la cea de-a treia ediţie şi este iniţiat de Clubul Rotary, care a pus la dispoziţie elevilor de la Liceul de Arte aproximativ 800 de cănuţe de lut şi acuarele speciale pentru pictură. Liceenii pictează manual cănuţele pe care le vor împărţi pe 1 decembrie în centrul oraşului, la Căsunţa 1, pline cu vin fiert, în schimbul unei donaţii de minim 8 lei.

Banii ştrânşi vor fi foloşiţi de liceu. "Elevii noştri pictează aproximativ 800 de cănuţe pe care le împart apoi la Târgul de Crăciun din Târgu Jiu. Cu banii pe care reuşim să-i strângem anul acesta o să dotăm atelierul de arhitectură al liceului. Anul trecut şi acum doi ani, tot cu banii câştigaţi prin proiectul "O cană de fericire", am reuşit să achiziţionăm mai multe instrumente muzicale. Proiectul este iniţiat de clubul Rotary", a precizat Daria Ionescu, directorul Liceului de Arte din Târgu Jiu.

Acţiunea "O cană de fericire" va fi repetată cel mai probabil şi cu câteva zile înainte de Crăciun. Cei care doresc să contribuie la realizarea atelierului de arhitectură şi să vină în sprijinul elevilor sunt aşteptaţi în centul Municipiului Târgu Jiu să-şi ia cana de fericire.

Galerie foto





Vizualizări: 2,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: