O celebră actriță, propusă cetățean al municipiului Târgu Jiu pentru câteva postări pe Facebook

Cunoscuta actriță Maia Morgenstern, care a început recent o colaborare cu teatrul din Târgu Jiu, este propusă de primarul Marcel Romanescu pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului. Acesta a fost convins de cateva postari facute de artistă pe Facebook.

Primarul explică propunerea prin faptul că actrița promovează orașul pe contul personal de Facebook. Mai mult, primarul a făcut deja “dosarul” de candidatură adăugând capturi cu postări făcute de actriță. Postările sunt din timpul șederii la Târgu Jiu, din perioada în care joacă pe scena Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”. În aceste postări ea mulțumește teatrului pentru colaborare sau colegilor cu care joacă pe scenă. Sau doar distribuie postari facute de teatru.
 
 
 

Primarul Romanescu a scris pe pagina sa de Facebook despre cât de încântat este de faptul că Maia Morgenstern colaborează cu teatrul. Maia Morgenstern este o actriță de calibru, cunoscută și la nivel internațional, și este un avantaj pentru teatrul din Târgu Jiu această colaborare, însă este una plătită, în baza unui contract, pe care probabil l-ar accepta și alt actor. Atunci vine la Gorj, actrița își programează spectacole și pe scena teatrului din Drobeta Turnu Severin.

Romanescu spune că actrița a devenit ambasador al teatrului din Targu Jiu, ceea ce demonstrează cu capturi de pe Facebook, motiv pentru care o propune cetățean de onoare. Titlul de cetățean de onoare presupune probabil un alt tip de apartenență la oraș, nu unul justificat doar de un contract provizoriu.
 

“Suntem onorați să fim gazdele unei mari actrițe care a acceptat să joace pe scena Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu". Îmi face o deosebită plăcere să anunț că voi propune ca în cadrul ședinței festive a Consiliului Local, care se va organiza de Zilele Orașului, doamna Maia Morgenstern să primească titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu! Ne arătăm astfel recunoștința pentru promovarea orașului nostru, pentru faptul că doamna Maia a devenit un ambasador al municipiului, dar și pentru contribuția domniei sale la dezvoltarea Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu””, este anunțul primarului.

Vizualizări: 2,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: