Românii din Spania vor avea dublă cetățenie

Marcel Ciolacu, președintele PSD s-a întâlnit sâmbătă cu președintele Consiliului de Miniștri din Spania, Pedro Sanchez. Cei doi au discutat despre proiectele comune pe care le au Spania și România și au stabilit și ultimele detalii privind acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania.

În curând, această dorință a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide din Spania și România, a promis șeful PSD. 

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele al PSD, a avut sâmbătă, o întâlnire cu prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez, cu care au fost stabilite "ultimele detalii" privind acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania.

"Am avut astăzi o întâlnire cu preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, în care am discutat despre proiectele comune pe care le au Spania şi România. Am profitat de ocazie pentru a-i mulţumi premierului spaniol pentru sprijinul oferit de Preşedinţia Spaniei la Consiliul UE în vederea aderării României la spaţiul Schengen pe cale aeriană şi maritimă la finalul lunii martie.

Totodată, am stabilit împreună ultimele detalii privind acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania. În curând această dorinţă a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide social democrate din Spania şi România", a scris Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu a susținut recent că Europa ar avea nevoie de mai multe politici sociale. Mesajul șefului PSD a venit în contextul alegerilor pentru Parlamentul European din iunie 2024.

Vizualizări: 1,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: