O comună din Gorj va avea centură ocolitoare

Comuna gorjeană Runcu va avea centură ocolitoare. Autorităţile locale au luat această decizie pentru a scoate în afara localităţii transportul greu care în acest moment tranzitează comuna. Mai mult decât atât, toate uliţele vor fi reabilitate şi în felul acesta în Runcu nu va mai fi niciun kilometru de drum fără asfalt.

Lucrările la centura ocolitoare din comuna Runcu vor începe anul viitor. Investiţia va fi făcută cu bani de la Guvern. "Vreau să vă spun că această investiţie se impunea în comuna Runcu. Noi vrem să scoatem din localitate traficul greu. Vă daţi seama ce maşini coboară încărcate de pe Valea Sohodolului cu lemne şi cu agregate. Centura va pleca din zona primăriei, va merge paralel cu drumul Runcu-Răchiţi şi va ieşi în drumul naţional. Va avea o lungime de 7 kilometri. Am primit finanţare de la Guvern", a precizat primarul Adi Câmpeanu.

În comuna Runcu ar mai fi de reabilitat 4 kilometri de drum pe uliţele din localitate care sunt de interes local. Aceste lucrări vor fi realizate tot anul viitor şi în felul acesta nu va mai fi niciun kilometru de drum fără asfalt.

Vizualizări: 8,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: