Ce spune Boza despre economia la fondul de salarii

Salariații Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de mai puțini bani din economia la fondul de salarii, comparativ cu anii trecuți. Managerul Sorin Boza a declarat la Radio Infinit că anul acesta fondul de salarii a fost mai mare, pentru că toți salariații din zona de producție au avut un spor lunar de până la o mie de lei brut.

Economia la fondul de salarii, care se va în principal din concediile medicale, a fost diminuată pentru că s-a lucrat la program de 7 zile pe săptămână, dar și pentru că nu au plecat acasă 200 de salariați în programul de disponibilizări colective, așa cum se stabilise, ci doar 140. Ceilalți 60 au primit salarii, prime, vouchere de vacanță, a spus Boza, spunând că și astfel a fost diminuată economia la fondul de salarii.

Calculele finale se vor face în decembrie, iar managerul CE Oltenia nu a dorit să avanseze nicio cifră, chiar dacă sindicatelor le-a fost prezentată o proiecție în comisia mixtă din noiembrie.

"Vom calcula, cât va fi, atât va fi împărțit salariaților, așa cum s-a întâmplat în fiecare an", a precizat Boza la postul de radio. Anul trecut, salariații au primit câte 700 de lei din economia la fond.

Vizualizări: 6,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: