CE Oltenia închiriază femeie de serviciu. Oferă 15.000 lei!

Complexul Energetic Oltenia a demarat o nouă procedură pentru achiziția de servicii de curățenie la sediul reprezentanței din București. Este vorba de o achiziție directă, compania oferind o sumă de 15.000 de lei, fără TVA. Contractul se va încheia pe o perioadă de un an.

Spațiile ce urmează a fi întreținute și curățate sunt formate din birouri, holuri, casa scării, camere și grupuri sanitare. Este un imobil cu regim de înălțime P+2, situat în Sectorul 2 al Capitalei.

„Pentru prestarea serviciilor de curățenie cu o suprafață de 263 de metri pătrați, este necesar un îngrijitor, o zi pe săptămână. Ofertantul va folosi același personal calificat și instruit pe toată durata contractului”, se arată în caietul de sarcini.

Pe lângă șters praful, aspiratul mochetelor și datul cu mopul, femeia de serviciu va trebui să schimbe și lenjeria în cele șapte camere folosite pentru cazarea delegaților CE Oltenia. Aici au loc ședințele acționarilor Complexului Energetic Oltenia.

Lunar, vor trebui să fie curățate ușile, caloriferele și geamurile și să fie spălate covoarele sau mochetele.

Toate materialele ce se vor folosi (săpun lichid, hârtie igienică, detergenți, dezinfectanți, odorizante, detartranți, soluții pentru parchet, gresie și faianță) trebuie să fie de calitate superioară, mai anunță compania energetică. Echipamentele și materialele de curățenie profesionale vor fi asigurate de către ofertantul care va pune mâna pe acest contract.

Firmele de curățenie pot depune oferte până pe data de 4 decembrie, ora 10.30, la sediul CE Oltenia din Târgu Jiu. În aceeași zi vor fi deschise și negociate ofertele. Criteriul luat în calcul pentru atribuirea contractului este prețul cel mai scăzut.

Vizualizări: 3,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: